SkogSprett klatrepark

SKOGSPRETT ER EN AKTIVITETSPARK SPESIELT DESIGNET FOR Å LAGE UNIKE, LUFTIGE OG SPENNENDE NATUROPPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN. GØY FOR ALLE!

Alltid åpent
Denne aktiviteten er alltid åpen. Vurder selv tidspunkt, vær og andre forhold.

Er du på utkikk etter noe gøy å gjøre sammen med barna? Da kan SkogSprett klatrepark være akkurat det dere leter etter.
Hos SkogSprett finner aktiviteter for hele familien. Se for deg en høytsvevende lekeplass i naturskjønne omgivelser omringet av Sandnes flotteste granskog. Her kan du boltre deg 12 meter over bakken, helt uten tradisjonelle sikringer. En kombinasjon av sklier, tunneller og lekeballer høyt oppe i trærne, byr på morsomme aktiviteter i timesvis. Nettparken er designet slik at hele familien kan tilbringe kvalitetstid og skape gode minner sammen.
 
Minimums alder: 2 år
Maks vekt: 120kg
Åpningstider: Åpent i alle skolens ferier, og resten av året kun helger. 


Klatreparken er like morsom og utfordrende for barn og voksne. SkogSprett bruker et toppmoderne kontinuerlig sikkerhetsystem. Dette betyr at når du først har klikket deg på er du festet gjennom hele løypen. 
Parken består av 5 ulike løyper, 72 klatreelementer og flere ziplines. Løypene er varierte, morsomme og utfordrende. Her handler det om å teste sine egne grenser, utfordre seg og kjenne adrenalinet pumpe. 
 
Ta med familien på en spennende og unik opplevelse de sent vil glemme. Dere er garanterer en dag med mye smil og latter. Perfekt dag sammen med de du er glad I. Ta med egen niste og kos dere sammen ved et av våre utebord, eller køp noe i SkogSprett`s egne kiosk.
SkogSprett klatrepark ligger kun 7 minutter unna Sandnes sentrum og har gratis parkering.
 
Vær klar for en dag med SMIL OG HØYE HYL!
 
*Det anbefales å forhåndsbestille billetter på www.skogsprett.no dagen før.
 
Minimum høyde: 120cm
Maks vekt: 120kg

Åpningstider: Åpent i alle skolens ferier, og resten av året kun helger. 

  • Fornøyelsespark, Sport
  • 2 - 65 år
  • Utendørs,

Billettpriser